preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
E-dnevnik za učitelje

                                                              

E-dnevnik za učenike i roditelje

 

E-mail adresa škole

ured@os-gornje-jesenje.skole.hr

tajnistvo@os-gornje-jesenje.skole.hr

Obavijest

Ovi  tekstovi i fotografije podliježu zaštiti autorskih prava.

Neovlašteni download ili neovlašteno korištenje bilo koje od fotografija ili teksta smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi!

Za informacije ili korištenje slika javite se na mail ured@os-gornje-jesenje.skole.hr

COPYRIGHT NOTICE©

vijesti

Preventivni program odgoja djece u cestovnom prometu - JUMICAR

U četvrtak 20. rujna 2018. Jumicar je posjetio OŠ Đurmanec s namjerom provedbe Programa prometne kulture za najmlađe. Osim najmlađih učenika škole domaćina, u programu su sudjelovali i učenici drugog razreda naše škole. 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 20. 9. 2018. 20:30

Obilježen Hrvatski olimpijski dan

OŠ Gornje Jesenje je u petak 07. rujna 2018. godine organizirala obilježavanje proslave Hrvatskog olimpijskog dana. Sudjelovali su svi učenici od 1. do 8. razreda i njihovi učitelji pod vodstvom učitelja TZK-a Radovana Cesarca.

Učenici su pješačili od škole do sportskog terena u Cerju Jesenjskom, a tamo su održali niz aktivnosti. Po samom dolasku nekoliko učenica je pročitalo tekst o povijesti sporta, a zatim su se odmjeravale snage u sportskim aktivnostima, ponajviše u nogometu, ali i zabavnim igrama.

Nakon rekreativnog dana, učenici su se u pratnji učitelja pješice vratili u školu.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 7. 9. 2018. 23:23

Uspješan nastup na Malom Kaju

Dječji festival „Kaj u riječi, pjesmi, slici i plesu“ kojeg je organiziralo Društvo za kajkavsko kulturno stvaralaštvo pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije i Grada Krapine ove godine održan je 6.09.2018. Festival se tradicionalno održava na Dječji dan u sklopu Tjedna kajkavske kulture.

I ove godine nastupila je učenica naše škole Melani Draganić. Predstavila se pjesmom Megla krapinskih autorica Marije Hlebec i Andreje Vidović. Za nastup na Malom kaju Melani je pripremala učiteljica glazbene kulture Anita Habjanec.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 6. 9. 2018. 23:25

Sv.misa za početak šk.godine 2018./2019.

U ponedjeljak 3. rujna započela je nova školska godina za sve učenike osnovnih i srednjih škola. Tim povodom nakon nastave s početkom u 10:30 sati u crkvi Sv. Ivana Krstitelja u Gornjem Jesenju služena je sveta misa - Zaziv Duha Svetoga. U tom euharistijskom slavlju zazvali smo Duha Svetoga da nam bude na pomoći u novoj školskoj i vjeronaučnoj godini, kako bi nam dao snagu da se lakše nosimo s poteškoćama koje će doći pred nas. Na svetoj misi sudjelovali su  učenici, učitelji, djelatnici škole. Svetu misu predvodio je župnik naše župe vlč. Danijel Herceg, koji je prisutnima uputio prigodnu riječ pozvavši sve da ozbiljno shvate svoje obveze i da marljivim radom uspješno dočekaju kraj godine. Ova misa je također i zahvala Bogu za sve dobro u našim životima i životima naših bližnjih.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 4. 9. 2018. 18:40

Đaci prvaci

Nakon što su završili svoju Malu školu i vrtić, od ove jeseni u „veliku“ školu stiglo nam je 12 đaka prvaka i to 8 djevojčica i 4 dječaka. U prvi razred u šk.godini 2018./2019. upisani su Katarina, Luka, Lucija, Ivona, Sara, Erik, Katja, Franka, Jana, Noa, Ema i Martin. Njihova učiteljica je Ivana Gumbas. Prvi nastavni dan u školskim klupama proveli su zajedno sa svojim roditeljima.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 3. 9. 2018. 18:38

Zajednički roditeljski sastanak

Na početku školske godine održan je i zajednički roditeljski sastanak na kojem je ravnateljica škole Ljerka Malogorski Dragoslavić, prof. upoznala sve nazočne roditelje sa izmjenama Kućnog reda škole, obvezama roditelja prema Pravilniku o načinima, postupcima i elementima vrednovanja učenika u osnovnoj i srednjoj školi o načinima, postupcima i elementima vrednovanja učenika u osnovnoj i srednjoj školi, o prehrani učenika u školskoj kuhinji te ostalim informacijama koje važne i tiču se boravka djece u školskim prostorima.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 3. 9. 2018. 18:35

Prvi nastavni dan u novoj školskoj godini

3.rujna 2018. pred školom se okupilo 97 učenika kako bi započeli nastavom u novoj šk.godini 2018./2019. Dočekali su ih ravnateljica škole, njihovi razrednici i ostali učitelji.  Ravnateljica Ljerka Malogorski Dragoslavić, prof. zaželjela je učenicima uspješnu novu školsku godinu te im poručila da budu marljivi i uspješni u radu. Na početku nove šk.godine tijekom jutra posjetio nas je načelnik Općine Jesenje Andrija Ranogajec koji je pozdravio prisutne učenike i roditelje i uputio im riječi podrške te istaknuo da će i dalje podržavati rad škole, jer mladi su budućnost ovog kraja. Tako je i ove godine Općina financirala kupnju radnih udžbenika i bilježnica te dokup potrebnih udžbenika.

Svaki razred ušao je u školu u pratnji svojih razrednika u svoje učionice da preuzmu udžbenike te da im se daju osnovne informacije o organizaciji rada u novoj šk.godini.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 3. 9. 2018. 18:28

Prvi nastavni dan u školskoj godini 2018./2019.

Nastava u novoj šk.godini 2018./2019. počinje u ponedjeljak 03.rujna 2018. u 7:45.

Okupljanje pred školom od 7:45. Učenici 1.razreda u to vrijeme dolaze u pratnji roditelja.

Zajednički roditeljski sastanak za sve učenike od 1.-8.razreda je u 9:30. Nakon toga održavaju se pojedinačni razredni roditeljski sastanci na kojima će se preuzeti udžbenici.

U 10:15 sati u Župnoj crkvi predviđena je Sv.misa za uspješan početak šk.godine.

Prijevoz učenika kreće od utorka prema prošlogodišnjem rasporedu.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 31. 8. 2018. 10:46

Besplatne školske knjige i radne bilježnice za učenike osnovne škole

Općina Jesenje će i ove godine nabaviti  školske knjige i radne bilježnice za sve učenike Osnovne škole Gornje Jesenje za novu školsku godinu 2018./19., a prema popisu knjiga dostavljenom od strane škole.
Budući da Općina unatrag nekoliko godina nabavlja udžbenike učenicima koji su ih dužni nakon završetka školske godine vratiti, nabaviti će se razlika između vraćenih i potrebnih knjiga po pojedinim razredima, te nove radne bilježnice.
Knjige će biti podijeljene učenicima početkom školske godine na korištenje uz obvezu vraćanja istih na kraju školske godine.

  :: opširnije :: 


objavio: Romeo Vincelj  datum: 27. 8. 2018. 08:28

VAŽNA OBAVIJEST ZAINTERESIRANIM KORISNICIMA ŠKOLSKE SPORTSKE DVORANE Vijest ima dokument u privitku

OBAVIJEST ZAINTERESIRANIM KORISNICIMA ŠKOLSKE SPORTSKE DVORANE

                

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane korisnike školske sportske dvorane da se o namjeri i željama korištenja termina u dvorani jave osobno u tajništvo Škole radi daljnjeg dogovora, a najkasnije do 25. kolovoza 2018. godine.

Također Vas obavještavamo da će u 2018. godini dvorana za sve korisnike biti na raspolaganju i vikendom (subota i nedjelja).

                                                                                       Ravnateljica:

                           Ljerka  Malogorski-Dragoslavić, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Romeo Vincelj  datum: 24. 7. 2018. 11:37

Zahvala AKUD-u Gornje Jesenje

Ovim putem zahvaljujemo Amaterskom kulturno umjetničkom društvu Gornje Jesenje na humanitarnoj priredbi „Ona hoće on neće“ održanoj 18. svibnja 2018. godine i doniranim knjigama za školsku knjižnicu. Donirane knjige obogatile su naš knjižni fond. Nadamo se da će doprinijeti kulturi čitanja, radu u nastavi, te pronaći mnoge čitatelje u našim učenicima.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 14. 6. 2018. 20:40

Obavijest roditeljima Vijest ima dokument u privitku

Iz Ministarstva obrazovanja zaprimili smo dopis da na mrežnim stranicama škole objavimo brošuru za roditelje „Intervju s roditeljima -odgovori koje je dobro znati“ koja je pristigla od strane Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske. Pozivamo roditelje da podrže kampanju ovog Ureda te da pročitaju ovu brošuru. 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 7. 2. 2018. 19:53

Obavijest roditeljima

U nastavku ove obavijesti informacija u svezi promjene načina plaćanja školske prehrane učenika.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 5. 2. 2018. 14:55

OBAVIJEST ŠKOLSKE MEDICINE RODITELJIMA - STARATELJIMA Vijest ima dokument u privitku

Poštovani roditelji - staratelji,

u prilogu se nalazi obavijest o besplatnom neobaveznom cjepljenju protiv HPV-a.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 21. 11. 2017. 10:08

Obavijest učenicima i roditeljima Vijest ima dokument u privitku

Poštovani roditelji,

ovim putem dajemo pojašnjenje na osnovu upita više roditelja u svezi odgovarajuće obuće u školi i poštivanje kućnog reda škole. Škola preporuča oblike papuča za boravak u prostorima škole i sportske obuće za nastavu tjelesne i zdravstvene kulture u sportskoj dvorani.

Hvala na razumijevanju!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 4. 9. 2017. 08:29

Podizanje Zelene zastave

U tjednu kada se tradicionalno obilježava Svjetski dan zaštite okoliša (eng. World Environment Day - 5. lipnja svake godine) Eko-odbor OŠ Gornje Jesenje odlučio je podići Zelenu zastavu.

Tog datuma na poticaj Ujedinjenih naroda vlade i organizacije već 44. godinu za redom pokreću akcije kojima promoviraju važnost zaštite okoliša.

Zastavu su podigli učenici 2.razreda koji su to zaslužili osvajanjem 1.mjesta u akciji prikupljanja starog papira. Svečanosti podizanja Zelene zastave nazočili su svi učenici škole, članovi Eko-odbora uz ravnateljicu škole Ljerku Malogorski-Dragoslavić i šk.koordinatoricu Eriku Tušek Vrhovec koje su zastavu donijele sa Svečanosti stjecanja Dijamantnog statusa eko škole 12.05.2017. u Zagrebu.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 9. 6. 2017. 20:13

OŠ Gornje Jesenje - Dijamantni status Međunarodne eko-škole

Danas je u Zagrebu u Restoranu Globus na Zagrebačkom velesajmu održana svečanost Međunarodnih eko škola na kojoj je naša škola primila priznanje za petnaest godina uključenosti u taj program - Dijamantni certifikat i Zelenu zastavu.

Dijamantnu povelju i Zelenu zastavu iz ruku dr.Ante Kutlea, voditelja Udruge Lijepa naša primile su ravnateljica Ljerka Malogorski-Dragoslavić i školska koordinatorica Erika Tušek Vrhovec.

  :: opširnije :: 


objavio: Erika Tušek Vrhovec  datum: 12. 5. 2017. 21:22

Obavijest - objave na web stranici

Obzirom na zatrpanost službenog mailboxa i ne primanje mailova zbog velikog broja spam poruka, sve objave i vijesti za web stranicu škole se primaju na novi e-mail:

admin@os-gornje-jesenje.skole.hr

  :: opširnije :: 


objavio: Erika Tušek Vrhovec  datum: 14. 3. 2017. 19:07

Obavijest roditeljima, učenicima i mještanima Gornjeg Jesenja

Poštovani,

molimo Vas da svoje kućne ljubimce, osobito pse ne dovodite na školsko igralište i na zelene površine školskog okoliša. Osim što nije dopušteno prema Zakonu držanje kućnih ljubimaca bez nadzora, upozoravamo na zagađivanje površina koje služe za izvođenje nastave i igru djece. Iz higijenskih i zdravstvenih razloga, nadamo se Vašem razumijevanju i odgovornosti jer je to u zajedničkom interesu i sigurnosti naše djece.

Uprava Škole

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 29. 9. 2016. 12:39

Obavijest o prijavi na stručne skupove!

Prenosimo obavijest AZOO kojom se obavještavaju korisnici da je od 3. srpnja 2015. godine promijenjena internetska adresa za prijavljivanje na stručne skupove. Aplikacija za elektroničko prijavljivanje na stručne skupove nalazi se na novoj adresi

http://ettaedu.azoo.hr/

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 6. 7. 2015. 00:04

Obavijest

U skladu s Pravilnikom o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno - obrazovnih aktivnosti izvan škole otvoren je izbornik Javni poziv - izleti, ekskurzije, terenske i izvanučioničke nastave.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 20. 10. 2014. 18:42

Poziv učenicima!

Molimo vas da tijekom dana dostavite svoje reportaže, sastavke, fotografije koje želite da budu objavljene na web stranici na adresu:

 admin@os-gornje-jesenje.skole.hr

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 20. 5. 2014. 17:15

Službena e-mail adresa

Obavijest!

Službena e-mail adresa škole je:

ured@os-gornje-jesenje.skole.hr

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 8. 4. 2014. 19:33

Za roditelje!

Dragi roditelji!

Svakako pročitajte članak Trebate li dopustiti svojoj djeci korištenje Facebooka? u prilogu!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 21. 3. 2014. 20:40

Obavijest za učenike i roditelje! Vijest ima dokument u privitku

Molimo učenike i roditelje da pročitaju izvadak iz kućnog reda u privitku!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 7. 3. 2014. 13:30

Obavijest učiteljima Vijest ima dokument u privitku

Objavljen je Nastavni plan i program za osnovnu školu lektoriran u skladu s Hrvatskim pravopisom Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta lektoriralo je Nastavni plan i program za osnovnu školu  u skladu s Preporukom za uporabu Hrvatskoga pravopisa Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje (KLASA: 602-01/13-01/00789, URBROJ: 533-18-13-002).

Nalazi se u privitku....

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 23. 8. 2013. 14:17

Objavljen novi Hrvatski pravopis

Aktualni Hrvatski pravopis možete naći na mrežnoj stranici Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje

http://pravopis.hr/

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 22. 8. 2013. 14:00
» Arhiva naših vijesti    
 


Kalendar
« Studeni 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 3. 2012.

Ukupno: 320069
Ovaj mjesec: 2499
Ovaj tjedan: 618
Danas: 15

Oglasna ploča

Korisni linkovi
Dnevni tisak
 • Večernji list
 • Jutarnji list
 • Index
 • 24sata

Škola

Upisi


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Tražilica

Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju